Samen op energiejacht

Wil je ook besparen op elektriciteit, gas, water?
Kom bij onze Wilselse club: https://www.energieid.be/groups/Transitie3012WD.
Vul er maandelijks je verbruikscijfers in, graag ook die van 2014 (en als je wilt ook van vorige jaren). Dan krijg je klare grafieken die je verbruik vergelijken met het ‘verwachte verbruik’ en met dat van anderen. Je krijgt tips van www.energiejacht.be en groepsgenoten. En zodra we met voldoende actieve gebruikers zijn (met maandgegevens over 2014), kunnen we volgen hoeveel we als Wilselse groep al bespaard hebben.
Je kunt ook gratis energiemeters lenen (mail transitiewilsele@gmail.com), om het effectieve verbruik te meten van je koelkast, wasmachine, droogkast, enzovoort en het sluimerverbruik van je tv bijvoorbeeld. En als er interesse is, zoeken we samen uit hoe we niet alleen drastisch kunnen besparen maar ook energie opwekken.

Comments are closed.