Ecotuindag 30 juni ’12

De ecotuindag van 30 juni ’12 is een hartverwarmende startactiviteit. Twintig deelnemers (genietend van de ochtendzon) krijgen een presentatie over ecotuineren en permacultuur, van Lucrèce van Yggdrasil, een didactisch-ecologische ontmoetingsplaats voor permacultuur in Vissenaken. Samen met haar bezoeken we twee tuinen van deelnemers in de buurt. Inspirerender kan niet. Ze licht er de principes aanschouwelijk toe, met antwoord op de vele vragen en praktische tips. We sluiten de voormiddag af met een gezond hapje en drankje. En met de afspraak om na de zomervakantie terug samen te komen om de volgende activiteit(en) te plannen.

PS Voor nog meer tips over de stappen naar een ecologische tuin kun je ondertussen terecht op www.natuurlijkemoestuin.be, van Frank, opvolger-uitbater van Yggdrasil.  Hij geeft een e-nieuwsbrief uit, waarop je je kunt abonneren.

Comments are closed.